• Adresstempel

   20,00 30,00
  Leuk voor adresstemepls Is een andere werking dan de gewone handgemaakte stempels. Bij deze stempel kan je 30-40 stempels zetten en dan moet je wat inkt op je stempel doen, 30min laten intrekken en dan enkele keren stempelen en je kan weer verder. 1,5cm x 3cm 3cm x 3cm (+€5) 4,5cm x 4,5cm (+€10) Gelieve het adres in te geven, in het bijhorend tekstvak.
 • Bekers

   1,00
  Leuke bekers als afscheid in de creche, verjaardags traktatie,... Er wordt altijd een mix van kleuren genomen (rekening houdend met bv: geen roze voor een jongen) Je kan de naam ingeven in het kadertje. Wil je ook een afbeelding erbij? Gelieve dit te vermelden bij opmerking. Vergeet niet om de kleur van de opdruk in te geven, je kan kiezen uit; zwart of wit Ik neem contact met je op na de bestelling om te kijken wat mogelijk is!
 • Geurkaars

   4,00
  Geurkaars. Gepersonaliseerd met eigen tekst of naam.
 • Handgemaakte Stempels

   10,00 14,00
  Na je bestelling kan je mailen naar info@b-unique2020.com voor verder af te spreken wat je wilt.
 • Handlotion

   3,50
  Handcreme. Kan gepersonaliseerd.
 • Sale

  IBIZA armbandjes

   3,00
  1 armbandje: €4 Deze armbandjes worden met de hand gemaakt. Je kan er enkele leuke combinaties mee maken! Het wordt gemaakt van elastiek, is het te strak of te los? Dan kan je het zelf los knopen en weer vast knopen op maat. Mogelijk voor kindjes en volwassenen (geef dit aan bij je bestelling: voor wie? volwassenen of kind) OPGEPAST: de bedels kunnen verkleuren als ze met water en (zonnebrand) lotion in aanraking komen. 1 bedel per armband, naam max 8 letters. Kies je voor een armband met bedel? Geef dan bij naam "/" in. Gelieve je keuze in te geven voor: ° Kleur armband: Zwart, Luipaard grijs, Luipaard bruin ° Kleur letterkraal: Zwart of wit ° Naam: Naam die je wilt op de armband
 • Koekendoosje

   1,35
  Koeken/fruitdoosje gepersonaliseerd met jouw naam en/of afbeelding. In het optieveld kan je de naam ingeven en de kleur van de opdruk (wit, zwart, goud) Deze doosjes mogen NIET in het afwasmachine omdat de bedrukking niet water bestendig is.
 • Leuke sleutelhanger met 2 schuivers inclusief doosje! 1 met foto van je echo en de andere met de vraag 'Wil jij mijn meter/peter zijn?' Deze tekst kan gepersonaliseerd met Metie, petie, titi,... De foto kunt u uploaden tijdens het afrekenen.
 • Schuiver

   5,00 10,00
  Wil jij een recentere foto? Deze mag je mailen naar info@b-unique2020.com Andere naam, andere tekst? Dan kan je het schuivertje apart aankopen!
 • Wil jij een recentere foto? Deze mag je tijdens de afrekening uploaden! Andere naam, andere tekst? gelieve deze in te geven, anders mag daar '/' komen. Dan kan je het schuivertje apart aankopen!
 • Wil jij een recentere foto? Deze mag je tijdens de afrekening uploaden! Andere naam, andere tekst? gelieve deze in te geven, anders mag daar '/' komen. Dan kan je het schuivertje apart aankopen!
 • Gepersonaliseerde siliconen sleutelhanger. Noteer in het aparte vakje de naam.

Titel

Go to Top